Nájemník nechce vyklidit společné prostory
Nájemník nechce vyklidit společné prostory
Dobrý den . Máme v baráku nájemníka který zaplnil společné prostory ve sklepě a nechce je vyklidit . Předseda společenství vlastníků se zde ukáže tak jednou do roka . Co s tím dělat ?
Jak už jsem zde párkrát uvedl: Na hrubý pytel hrubá záplata. Natahal bych mu to před dveře do bytu a zatarasil je tak, že by se nedostal ven. Popř. pokud má dům společný dvorek, natahal bych to na ten dvorek, ať se chlapec stará. Pozor, na ulici nedávat, hrozí možnost odcizení a pak byste se mohli zodpovídat i vy.
Před dvěma týdny jsem řešil podobný případ, kdy si sousedka "uložila" rohovou lavici na chodbu před naším a jejím bytem a ani 6 týdnů nestačilo, aby ji uklidila. Tak jsem ji "rozebral" a složil do kouta. Teprve pak se chytla za nos a za 3 dny byla lavice pryč!
Před dvěma týdny jsem řešil podobný případ, kdy si sousedka "uložila" rohovou lavici na chodbu před naším a jejím bytem a ani 6 týdnů nestačilo, aby ji uklidila. Tak jsem ji "rozebral" a složil do kouta. Teprve pak se chytla za nos a za 3 dny byla lavice pryč!
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek