Jaké maso do gulášové polévky?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Verča

Jaké maso do gulášové polévky?

Nový příspěvek od Verča » 27 dub 2016 20:32

Když děláte gulášovou polévku tak jaké používáte maso?




Uživatelský avatar
Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 27 dub 2016 21:11

Já dávám mleté. Je to chuťovější než třeba párky.

Uživatelský avatar
Jitule
člen
Příspěvků 1592
Registrován 20 bře 2016 07:27

Nový příspěvek od Jitule » 27 dub 2016 21:27

Než párek , to už raději nějakou kvalitní čabajku.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek