Teda satame, to bych do tebe nikdy neřekl, že jsi měl o mne obavu, potěšilo mne to.
An psala, že jsem byl v Polsku, dnes jsem se vrátil a koukám, že bych měl něco napsat, třeba o Ferdovi.
Když jsem si přečetl jeho původní otázku ohledně červené slanině, hned jsem ji pochopil, asi proto, že trochu tomuto žánru rozumím.
Ferda se ptal jestli bude po napíchání slanina červená, ty jsi stroze odpověděl že nebude, ale nenapsal si proč nebude. Věděl si to, nebo nevěděl?!
Dabač to napsal dobře, že pokud se napíchá bůček, tak svalová hmota bude růžová, ale tuková nebude a to samé je s krkovičkou. Poté se do toho vložil Mowla, který tvrdí, že slanina k uzení jde napíchat, což je podle mne blbost. Nejde napíchat, i kdyby měl injekci s deseti otvory. Slanina se dělá tak, že se obalí soli a nechá se několik dnů (i dvacet) v soudku a pak se ještě rozdělá slaný roztok a nechá se dalších pár dnů.
Pokud se Ferda ptal na jiných fórech, což mu i věřím, dostal správnou odpověď, ale vy jste se do něho obuli, sprostě jste ho uráželi (on se jen bránil) a nedivím se, že se už neukázal. Jo, a ta Iliana mi je také podezřelá/ý.
An bych omluvil, ta není odbornice na vepřové, ale flóru i faunu.