Jaké maso je nejlepší do koprovky?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Bláhová

Jaké maso je nejlepší do koprovky?

Nový příspěvek od Bláhová » 16 dub 2018 15:58

Nechci koprovou omáčku pouze s bramborem a vajíčkem. Jaké maso je nejlepší do koprovky?




Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 16 dub 2018 16:04

Vařené nebo pečené hovězí - stačí krk či plec...
;)

Bláhová

Nový příspěvek od Bláhová » 16 dub 2018 17:44

Dik

Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 16 dub 2018 18:55

Bláhová Dik
Dobrou chuť...
;)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 16 dub 2018 21:44

Když už děláme koprovku s masem, tak jedině z kližky.... a jsem rád, že i ty děláš koprovku s bramborem. Já k ni knedlíky nemusím.


Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 16 dub 2018 22:17

Mudr.Lant ...koprovku s masem, tak jedině z kližky...
;)
Přiznám se, že k omáčkám mám raději sušší maso - klidně roštěnec (jinak nic proti kližce - je vynikající) - to bez mezisvalových blan totiž lépe nasákne omáčku...
;)
Ale jinak - "De gustibus non est disputandum."... Respektuji...
;)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 16 dub 2018 22:25

mowla ;)
Přiznám se, že k omáčkám mám raději sušší maso - klidně roštěnec (jinak nic proti kližce - je vynikající) - to bez mezisvalových blan totiž lépe nasákne omáčku...
;)
Ale jinak - "De gustibus non est disputandum."... Respektuji...
;)
Tu nejde o nasákavost, ale v mém případě miluji kližku kvůli obsahu vazivové tkáni, pokud jsi pochopil o co mi jde.

Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 16 dub 2018 22:35

Mudr.Lant Tu nejde o nasákavost, ale v mém případě miluji kližku kvůli obsahu vazivové tkáni, pokud jsi pochopil o co mi jde.
Taky mám právě proto rád kližku (nebo třeba vepřové koleno - i s kůží)...
Ale ne s omáčkou - kližku, uvařenou, si dám jen tak - třeba s křenem...
;)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 16 dub 2018 22:38

mowla Taky mám právě proto rád kližku (nebo třeba vepřové koleno - i s kůží)...
Ale ne s omáčkou - kližku, uvařenou, si dám jen tak - třeba s křenem...
;)
... jdu vytáhnout koleno z mrazáku. :lol:

Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 16 dub 2018 22:49

Mudr.Lant ... jdu vytáhnout koleno z mrazáku. :lol:
-:u
Mám 'vyžranej' mražák - je tam jen bůček a kachna...
I-:(
Jdu si dát černou čokoládu pro pány...
:-ch


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek