Stránka 1 z 1

Jaké maso je nejlepší do koprovky?

Napsal 16 dub 2018 15:58
od Bláhová
Nechci koprovou omáčku pouze s bramborem a vajíčkem. Jaké maso je nejlepší do koprovky?

Napsal 16 dub 2018 16:04
od mowla
Vařené nebo pečené hovězí - stačí krk či plec...
;)

Napsal 16 dub 2018 17:44
od Bláhová
Dik

Napsal 16 dub 2018 18:55
od mowla
Bláhová Dik
Dobrou chuť...
;)

Napsal 16 dub 2018 21:44
od Mudr.Lant
Když už děláme koprovku s masem, tak jedině z kližky.... a jsem rád, že i ty děláš koprovku s bramborem. Já k ni knedlíky nemusím.

Napsal 16 dub 2018 22:17
od mowla
Mudr.Lant ...koprovku s masem, tak jedině z kližky...
;)
Přiznám se, že k omáčkám mám raději sušší maso - klidně roštěnec (jinak nic proti kližce - je vynikající) - to bez mezisvalových blan totiž lépe nasákne omáčku...
;)
Ale jinak - "De gustibus non est disputandum."... Respektuji...
;)

Napsal 16 dub 2018 22:25
od Mudr.Lant
mowla ;)
Přiznám se, že k omáčkám mám raději sušší maso - klidně roštěnec (jinak nic proti kližce - je vynikající) - to bez mezisvalových blan totiž lépe nasákne omáčku...
;)
Ale jinak - "De gustibus non est disputandum."... Respektuji...
;)
Tu nejde o nasákavost, ale v mém případě miluji kližku kvůli obsahu vazivové tkáni, pokud jsi pochopil o co mi jde.

Napsal 16 dub 2018 22:35
od mowla
Mudr.Lant Tu nejde o nasákavost, ale v mém případě miluji kližku kvůli obsahu vazivové tkáni, pokud jsi pochopil o co mi jde.
Taky mám právě proto rád kližku (nebo třeba vepřové koleno - i s kůží)...
Ale ne s omáčkou - kližku, uvařenou, si dám jen tak - třeba s křenem...
;)

Napsal 16 dub 2018 22:38
od Mudr.Lant
mowla Taky mám právě proto rád kližku (nebo třeba vepřové koleno - i s kůží)...
Ale ne s omáčkou - kližku, uvařenou, si dám jen tak - třeba s křenem...
;)
... jdu vytáhnout koleno z mrazáku. :lol:

Napsal 16 dub 2018 22:49
od mowla
Mudr.Lant ... jdu vytáhnout koleno z mrazáku. :lol:
-:u
Mám 'vyžranej' mražák - je tam jen bůček a kachna...
I-:(
Jdu si dát černou čokoládu pro pány...
:-ch