Re: Četli jste všechny příspěvky v Chcete změnu Pravidel?
Re: Četli jste všechny příspěvky v Chcete změnu Pravidel?
Pokud ne, mám celé téma zkopírované, mohu vložit sem, poslat na email atd dle všeho požadavku
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Acema
a proto je doporučuji.
-
Hombré
-
Mudr.Lant
No, hádat, o koho se jedná nebudu, ale neporušíš pravidla, když to pošleš přes SZ těm, kteří si to budou chtít přečíst.Mašínfíra Pepa Nechci pokládat novou otázku a tak se připojím k této, satamově.
Přátelé této poradny.
Jsem zde chvíli zaregistrován, ale už jsem viděl různé ústní šarvátky, kterým až tak nerozumím. Jeden napadá druhého, ale ten druhý se jen brání, i když trošku hrubě. Jmenovat iniciátory nebudu. Chtěl jsem se o nich něco dozvědět a poslal jsem nejmenovanému několik soukromých zpráv, aby mi v nich sdělil, co si o nich myslí. To, co jsem četl je až k neuvěření.
Škoda, že se nesmí zveřejňovat soukromá pošta podle pravidel - odstavec 16.
Jestli tady budu nebo nebudu rozhodne chování iniciátorů šarvátek a dalších, kteří mi budou házet klacky pod nohy nebo se budou snažit opravovat mé hrubky.
Nejsem si jistý, jestli moderátor tento příspěvek zablokuje nebo odstraní, když je interní.
-
Mudr.Lant
-
Modérateur
-
Modérateur
Na tvoje narážky nemíním reagovat. Tebe už nepovažuji za člena této skupiny.V SZ si mi jasně sdělil tvůj záměr a tak se ho drž. Děkuji. Co mám dělat či nemám dělat nerozhoduješ ty. Bohudík.satam "Narážky na moderátora a další členy budu nekompromisně odstraňovat!"
Nevaruj! Odstraň! Tady už mě přímo jmenoval!
To není narážka, to je prosté konstatování faktů. A zatím jsem nedostal BAN, takže mám stejná práva jako ostatní.Moderátor Na tvoje narážky nemíním reagovat. Tebe už nepovažuji za člena této skupiny.V SZ si mi jasně sdělil tvůj záměr a tak se ho drž. Děkuji. Co mám dělat či nemám dělat nerozhoduješ ty. Bohudík.
Takže laskavě konej to, k čemu ses rozhodl a veřejně prezentoval!
-
Modérateur
Takže laskavě konej to, k čemu ses rozhodl , jak mi bylo sděleno v SZ a protože tato otázka nic plodného nepřinesla, uzavírám ji. Děkuji za pochopení.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.satam To není narážka, to je prosté konstatování faktů. A zatím jsem nedostal BAN, takže mám stejná práva jako ostatní.
Takže laskavě konej to, k čemu ses rozhodl a veřejně prezentoval!