Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Dasa
Nový příspěvek
od Dasa » 22 čer 2018 17:33
Bude to dobré když budu vařit kysané zelí z pytlíku a přidám do toho nastrouhaný kedluben? Nebo se musí vařit zelí Buď jen ze zelí nebo jen z kedlubnu?
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 22 čer 2018 18:51
Obojí mám rád, ale vařím zelí jak kedlubnové, tak i z kysaného nebo hlávkového zelí, ale každé zvlášť. Co by udělala ta kombinace? Podle mne by kedluben celkově zelí zjemnil, nemusel by se dávat cukr, trošku by se změnila barva, ale jsem si jistý, že tím nic nezkazíš.
-
-
- 1 Příspěvků
- 637 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
24 čer 2018 09:33
-
-
- 3 Příspěvků
- 975 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sandra
01 kvě 2016 09:05
-
-
- 3 Příspěvků
- 968 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Světlana
21 kvě 2016 23:51
-
-
- 1 Příspěvků
- 591 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Katrin
07 zář 2018 18:45
-
-
- 2 Příspěvků
- 1805 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Kalousek
11 bře 2016 12:31