Jde narovnat nůž do sekačky?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
hlupák

Jde narovnat nůž do sekačky?

Nový příspěvek od hlupák » 23 čer 2018 07:47

Sekal jsem trávník a při objíždění pařezu jsem brnknul o něj až sekačka odskočila a ohnul se nůž. Půjde nějak narovnat když nový je moc drahej?

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 23 čer 2018 08:14

CHtělo to fotku.Všechno jde ale záleží kde to je ohnutý.Zvýšenou pozornost bych tomu věnoval pokud to je ohnuté u náboje.Při rovnání by to mohlo prasknout.Ovšem záleží na tom jak jsi zručný a pokud máš nějaké vybavení.Řezat do toho bezhlavě kladivem je hloupost.Pokud máš v okolí dílnu kde mají dílenský lis tak je to v pohodě.Pokud máš dílnu a stolní nebo sloupovou vrtačku tak ji jako lis můžeš také použít.Ale pokud seš normální uživatel a nemáš to komu svěřit k opravě tak ti nezbude nic jiného než koupit kudlu novou.Ale starou nevyhazuj.Co když jednou?Potom je třeba ještě zkontrolovat náboj jestli není prasklý.No a pokud seš smolař tak by mohla být hnutá kliková hřídel.Ale to tě nechci strašit ale uvádím možnosti co by....

Áda

Nový příspěvek od Áda » 23 čer 2018 09:38

hlupák Sekal jsem trávník a při objíždění pařezu jsem brnknul o něj až sekačka odskočila a ohnul se nůž. Půjde nějak narovnat když nový je moc drahej?
Tomu nevěřím že se ohnul nůž do sekačky. Už jsem najel i na velké kameny a nikdy se nůž neohnu. Je to blbost.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 23 čer 2018 12:10

Áda Tomu nevěřím že se ohnul nůž do sekačky. Už jsem najel i na velké kameny a nikdy se nůž neohnu. Je to blbost.
Blbost to není, protože i já jsem o kámen ohnul nůž a až se vrátím ze zahrady a ty nakoukneš, uvidíš to.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek