Oznámení... ;)
Oznámení... ;)
Tak jsem tu na výslovnou žádost Moderátora (jo jo - jen ty za to můžeš... ) zpět - na zkoušku...
Přeji příjemný den fšeckým...
Tak to sem zase začnu chodit.mowla Tak jsem tu na výslovnou žádost Moderátora (jo jo - jen ty za to můžeš... ) zpět - na zkoušku...
Můj názor je takový, že by měl moderátor mazat urážky a podobné věci. Vlastní názor na danou věc bych ale nechala na poradně být, tazatel si z toho vybere a udělá si názor jak bude postupovat při řešení problému. Každý může vyslovit svůj názor. Každý rádce je zde zapotřebí. Nikdo z nás nezná všechno. Já to beru tak, že jsme tu jako jeden celek a musíme spolu vycházet v pohodě.
Pěkný den
Jitule, souhlasím s tebou a jsem rád, že máš chuť se přičinit i se svými radami.Jitule Tak to sem zase začnu chodit.
Můj názor je takový, že by měl moderátor mazat urážky a podobné věci. Vlastní názor na danou věc bych ale nechala na poradně být, tazatel si z toho vybere a udělá si názor jak bude postupovat při řešení problému. Každý může vyslovit svůj názor. Každý rádce je zde zapotřebí. Nikdo z nás nezná všechno. Já to beru tak, že jsme tu jako jeden celek a musíme spolu vycházet v pohodě.
Pěkný den
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 3 Příspěvků
- 1320 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
14 zář 2016 09:26
-
- 4 Příspěvků