Jak krájet měkká přezrálá rajčata na kolečka?
Napsal 30 čer 2018 17:57
Rajče je měkké, ale slupka tuhá. Vždycky se mi rozteče, nebo vystříkne na tričko. :)
Všeobecná poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata.
https://www.24poradna.eu:443/
Fuj.Mudr.Lant Používám zubatý nůž.
Tak za prvé, v gastronomii se fuj neříká, snad jen vlastnímu kuchtění.mowla Fuj.
Mudr.Lant Tak za prvé, v gastronomii se fuj neříká, snad jen vlastnímu kuchtění.
Za druhé, říká ti něco Victorinox?
I já mám takový nůž s jemným vroubkováním a je od firmy Victorinox: https://www.hanibal.cz/18529-large_defa ... hynsky.jpgdabač Protože hospodyňka nemá v kuchyni nůž který je jak břitva tak jak doporučuje doktr.Ale já používám na krájení rajčat nůž který má na boční straně jemné vroubkování.Na rajče to nemá chybu.
Kup si ten nůž...a budeš s nim řezat i podrážky. Kdo nezkusil, nevěří. Koukni na dabačovou odpověď.mowla
"fuj" - škubání rajčat zubatým nožem - odsuzuju zbytečné poškozování suroviny, ne chuť...
Victorinox - ano - ale i s Victorinoxem je trhání rajčat zubatým ostřím barbarstvím...
Na podrážky mám jiné...Mudr.Lant Kup si ten nůž...a budeš s nim řezat i podrážky. Kdo nezkusil, nevěří. Koukni na dabačovou odpověď.
Na podrážky mám jiné...Mudr.Lant Kup si ten nůž...a budeš s nim řezat i podrážky. Kdo nezkusil, nevěří. Koukni na dabačovou odpověď.
Na podrážky mám jiné...Mudr.Lant Kup si ten nůž...a budeš s nim řezat i podrážky. Kdo nezkusil, nevěří. Koukni na dabačovou odpověď.
... a ten můj na rajčata je bez údržbový, stačí otřít šťávu z tomata.mowla Na podrážky mám jiné...
V kychyni se mi ponejvíce vyskytují Mikov (nikoli drahé, přesto slušné nože), pak BergHOFF a WMF. Ale 'kupodivu' mi velmi dobře slouží i filetovací nůž z IKEA...
Všechny stačí jednou za čas dobře naostřit...