Co s přebytkem hlávkového salátu?
Napsal 11 črc 2018 09:50
Narostlo nám velké množství hlávkového salátu, už to nikdo nechce jíst. Co s ním? Mrazit se asi nedá. Šel by uvařit aby chutnal podobně jako špenát? Máte nějaký recept?
Všeobecná poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata.
https://www.24poradna.eu:443/
Vím, že s "hodně česnekem" nikdo nepozná ve VepřuKnedluZelu rozdíl mezi lončákem a zasmrádlým trofejním kancem (no - pozná, ale fakt jen fajnšmekr...).Ann Když ho necháš na zahradě déle, aby šel do květu, bude nahořklý a špenát z něj vyrobíš. Dej hodně česneku a nikdo nic nepozná.
Katrin - pleteš se...Katrin Mowlo, ty jsi zřejmě měl vždy všeho dostatek. Já vyrůstala v chudé rodině a u nás se nikdy nic k jídlu nevyhazovalo. Salát bych do zahrady nikdy nezaryla, raději bych zkusila ten špenát, případně bych ho dala králíkům. Těžko tvrdit, že je špatné něco, co jsi neochutnal. Znáš smaženou bezinku? Ta se u nás jedla každý den, po celou dobu kdy kvetla.