Jde zmrazit cuketu?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
jonáš

Jde zmrazit cuketu?

Nový příspěvek od jonáš » 22 črc 2018 08:52

Bude cuketa po rozmrazení opět chutná?




Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 22 črc 2018 09:37

Určitě ne. Po rozmrazení bude měkká a rozteklá. Zmrazit ji můžeš jedině jako už hotový výrobek, třeba obalenou jako řízek.

jonáš

Nový příspěvek od jonáš » 22 črc 2018 11:25

Děkuji za odpověď. Tak to je velká škoda. Máme cuket že nevíme co s nimi. Po utržení určitě dlouho nevydrží :-(

Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 22 črc 2018 12:36

Udělej třeba chutney...
;)

jonáš

Nový příspěvek od jonáš » 22 črc 2018 14:19

mowla Udělej třeba chutney...
;)
To vypadá dobře vyhledal jsem si to na internetu co to je. Ještě se zeptám, Jak dlouho vydrží doma utržené cukety a mám je dát raději do lednice?


Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 22 črc 2018 14:24

jonáš To vypadá dobře vyhledal jsem si to na internetu co to je. Ještě se zeptám, Jak dlouho vydrží doma utržené cukety a mám je dát raději do lednice?
V lednici tak týden, v teple docela rychle zvadnou a změknou (na chutney apod. to až tak nevadí, ale smažené mám rád 'na zkus').
;)

jonáš

Nový příspěvek od jonáš » 22 črc 2018 15:17

mowla V lednici tak týden, v teple docela rychle zvadnou a změknou (na chutney apod. to až tak nevadí, ale smažené mám rád 'na zkus').
;)
Ještě se zeptám, nemáte konkrétní recept na to cuketové čatní? Na internetu je receptů hodně ale nemám žádné ozkoušené.

Uživatelský avatar
mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 22 črc 2018 15:51

jonáš Ještě se zeptám, nemáte konkrétní recept na to cuketové čatní? Na internetu je receptů hodně ale nemám žádné ozkoušené.
Já to dělám jen s rámcovým receptem - nastrouhat, osolit, okořenit (klidně hřebíček či skořici - jen vyvařit - do čajítka, chillie, mletý kmín, kurkumu), cibuli...
A podle toho, co zrovna je, tam přidám meruňky (oloupané), jablka, švestky, přiměřeně...
;)


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek