Stránka 1 z 1
Jak správně sušit maso?
Napsal 27 črc 2018 18:12
od Alexandra
Chtěla bych si nasušit kousky masa, abych je mohla nosit v sáčku na cvičák, jako odměnu pro pejska. Jak na to aby se nekazilo a mělo i výživnou hodnotu?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

Napsal 27 črc 2018 19:14
od Mudr.Lant
Není to škoda, sušit maso pro psa? Kup mu sušená střeva a uvidíš, jak si pochutná.
Napsal 27 črc 2018 19:57
od Alexandra
Děkuji za odpověď, ale nechci kupované. Ta střívka děsně páchnou a nevím čím je to konzervované. Chci pro něj jen kvalitní stravu. Suší se to v troubě? Na nízkou teplotu a dlouho? Jak je to nejlepší?
Napsal 27 črc 2018 20:28
od dabač
Zpravidla sušení se provádí bez ztrát nutriční hodnoty při Teplotě 50 stupňů.Ale nebuď zas takový cimrlich.Pes ti bude vděčný i když mu dáš dětský piškotek.
Napsal 27 črc 2018 20:32
od Mudr.Lant
Alexandra Děkuji za odpověď, ale nechci kupované. Ta střívka děsně páchnou a nevím čím je to konzervované. Chci pro něj jen kvalitní stravu. Suší se to v troubě? Na nízkou teplotu a dlouho? Jak je to nejlepší?
Pomůže ti toto video?
https://www.youtube.com/watch?v=bLrzFN67fjsPoznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.