Stránka 1 z 1

Jak udělat tatarák?

Napsal 30 črc 2018 07:59
od Linda
Chci aby byl opravdu dobrý a také zdravotně nezávadný. Jaké mám koupit maso?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Napsal 30 črc 2018 08:26
od mowla
Maso - vyzrálé, hovězí, ideálně svíčkovou...
;)
Naškrábat (přinejhorším několikrát pomlet), okořenit (kečup, worchester, tabasco či chillie, sůl) a nechat odležet.
Cibule a žloutek až na konec.
Servíruju na počesnekovaných topinkách na sucho.
;)

Napsal 30 črc 2018 08:54
od Linda
Děkuji. Nevím jak bych se s tím masem škrábala, koupím hotový.

Napsal 30 črc 2018 09:19
od Linda
Nemám ani mlýnek na maso. Kuchyň si teprve zařizujeme. Já se domnívala, že na tatarák můžu koupit mleté maso.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.