Kde najdu lanýže?
Ad druhá otázka - staň se cvičeným prasetem...Sam Do jakého lesa mám jít? A jak poznám místo kde pod zemí roste?

Tedy - nech se vycvičit...

Ad otázka první - to už pak najdeš...

___
Netuším, proč se 'prasata', dožadují na veřejných webech, zdarma, ceněných znalostí - a ještě návodům k trestné činnosti...
Asi jsou to prasata...
:-P
___
Jooo - myslivci tuhle plevel málo střílej'...
:-P
Nechápu, proč je sběr lanýžu u nás zakázán a přitom v Itálii, která je součásti EU je sběr povolen? To ti naší zákonodárci nechtějí, aby chudý Čech k bohatství přišel?
Když najdu lanýže v místě, kde ryli divočáci, to ho mám rozšlapat nebo sebrat a odevzdat na nejbližší služebně PČR? Ty naše zákony jsou nějak zvrácené.
Když najdu lanýže v místě, kde ryli divočáci, to ho mám rozšlapat nebo sebrat a odevzdat na nejbližší služebně PČR? Ty naše zákony jsou nějak zvrácené.
Doktore - ber to tam, že u nás jsou lanýže chranene. ..Mudr.Lant Nechápu, proč je sběr lanýžu u nás zakázán a přitom v Itálii, která je součásti EU je sběr povolen? To ti naší zákonodárci nechtějí, aby chudý Čech k bohatství přišel?
A - zkus - na druhou stranu - zkus jít v Itálii na jiné lesní plody tak volne, jako u nas...

-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek