Konzumovat nať z ředkviček?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Volkov

Konzumovat nať z ředkviček?

Nový příspěvek od Volkov » 14 srp 2018 11:25

Dobrý den jíte i tu nať ředkviček? Myslím ty listy?




Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 14 srp 2018 11:42

Listy z ředkviček jsou jedlé, ale nemají skoro žádnou chuť. Já je nejím, ale můžeš je přidávat do salátů.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 14 srp 2018 12:39

Nať nechtějí ani králíci žrát a proč by je měl jíst člověk?

Berča

Re: Konzumovat nať z ředkviček?

Nový příspěvek od Berča » 03 čer 2019 15:25

Volkov
14 srp 2018 11:25
Dobrý den jíte i tu nať ředkviček? Myslím ty listy?
Z čerstvých listů se dá udělat dobrá krémová polévka : Oloupané brambory nakrájené na kostky uvařit s listy od ředkviček a mrkví, osolit podle chuti. Po uvaření, rozmixovat a posypat osmahlou houstičkou (jako u hrachové polévky). Na talíř dát na polévku kousek másla (pokud jsme již nedali do hrnce). Brambor tolik, aby byla polévka po rozmixování krémová. Polévka má sice "zajímavou" zelenou barvu, ale je chutná.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek