Stránka 1 z 1

Z jakých jater děláte knedlíčky do polévky?

Napsal 14 srp 2018 11:53
od Dáša K.
Z jakých jater budou nejlepší knedlíčky do hovězí polévky?

Napsal 14 srp 2018 12:38
od Mudr.Lant
Tak u nás se dělají knedlíčky vesměs z vepřových jater, ale na svatební polévku děláme z hovězích a prý jsou také dobré knedlíčky z morku, ale ještě jsem je nejedl.

Napsal 14 srp 2018 13:07
od dabač
Nezáleží z jakých jater vyrobíš knedlíčky ale zda jsi schopná doržet vyváženost jednotlivých surovin a tími jejich chuti.To získáš jedině praxí.

Napsal 14 srp 2018 14:34
od mowla
Z vepřových či hovezich. ..
;)

Napsal 14 srp 2018 14:44
od Dáša K.
A z kuřecích nejsou dobré knedlíčky?

Napsal 14 srp 2018 14:49
od satam
Dáša K. A z kuřecích nejsou dobré knedlíčky?
Stejně je dochucuješ, takže v konečném výsledku to nepoznáš.

Napsal 14 srp 2018 14:50
od mowla
Dáša K. A z kuřecích nejsou dobré knedlíčky?
Kureci játra jsou skoro jedovatý, fuuuj.
;)

Napsal 14 srp 2018 20:10
od Mudr.Lant
Dáša K. A z kuřecích nejsou dobré knedlíčky?
Kuřecí jsou kašovité a málo vhodné. To už z hus nebo kachen a dokonce i z králíka jsou výborné.

Napsal 16 srp 2018 13:54
od KarellV
Dáša K. Z jakých jater budou nejlepší knedlíčky do hovězí polévky?
Vepřové