Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Lukáš 1971
Nový příspěvek
od Lukáš 1971 » 22 srp 2018 12:03
Zdravím. Jak bude chutnat upečený bůček pomalu pečený v troubě když ho pak ještě zavěsím do udírny na studený kouř na několik hodin?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 22 srp 2018 16:00
Bude výborný...

Nebo spíš nebude - rozpadne se ti a jen zaneřádí udírnu...
___
a) napřed udit a potom pomalu péct
b) pomalu (u)péct tak ze dvou třetin a potom udit (pak, případně, dopéct)
-
Lukáš 1971
Nový příspěvek
od Lukáš 1971 » 22 srp 2018 17:09
A dát ho třeba do punčochy nebo ho pořádně svázat špagátem?
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 22 srp 2018 17:47
Lukáš 1971 A dát ho třeba do punčochy nebo ho pořádně svázat špagátem?
Obé pomůže, ale obé - do jisté míry, zabrání prouzení...

Napřed to vyuď, pak upeč...

-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 22 srp 2018 17:59
Lukáš 1971 A dát ho třeba do punčochy nebo ho pořádně svázat špagátem?
Špagátem? To ne, ale doporučil bych ti hustou uzenářskou síťku a i tak bys měl problém rozpečené maso do ni dát, pokud bys neměl na to přípravek, kterým to jde snadno.
-
Lukáš 1971
Nový příspěvek
od Lukáš 1971 » 22 srp 2018 18:45
Ok. Napřed vyudím a pak upeču. Diky
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 22 srp 2018 18:59
Lukáš 1971 Ok. Napřed vyudím a pak upeču. Diky
Jo, vyuď, ale dříve si ho nalož do láku nebo do soli nasucho. A pravdu říct, uzený a k tomu ještě pečený bůček, není gurmánský zážitek.

-
Lukáš 1971
Nový příspěvek
od Lukáš 1971 » 22 srp 2018 20:53
Chtěl jsem dělat bůček v udírně který se nakládá asi na těch šest týdnů do té soli jenom že ho nemůžu nikde koupit. Už jsem prošel celou Plzeň ale nelze ho nikde koupit.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 23 srp 2018 10:03
Lukáš 1971 Chtěl jsem dělat bůček v udírně který se nakládá asi na těch šest týdnů do té soli jenom že ho nemůžu nikde koupit. Už jsem prošel celou Plzeň ale nelze ho nikde koupit.
Ty nemůžeš koupit v Plzni bůček?

Ten byl nedostatkový (podle některých pamětníků) za socíku, ale dnes se dá koupit snad všude, kde se prodává maso. Třeba v Kaufu se prodává bůček od špičky za pár korun.
-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6475
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 23 srp 2018 10:10
Lukáš 1971 Chtěl jsem dělat bůček v udírně který se nakládá asi na těch šest týdnů do té soli jenom že ho nemůžu nikde koupit. Už jsem prošel celou Plzeň ale nelze ho nikde koupit.
Promiň, ale bůček nekoupíš v Drogerii ani v Papírnictví. Ale jistě ho koupíš, jak píše Doktor, v Kauflandu, v Tescu, myslím že větší výběr mají v Globusu na Košutce, určitě pochodíš v Olympii v Černicích. Takže "se musíte víc snažit, pane správče"

Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
-
- 4 Příspěvků
- 1434 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jirka
08 kvě 2017 09:49
-
-
- 4 Příspěvků
- 1070 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Zdenek k k
05 čer 2018 10:38
-
-
- 5 Příspěvků
- 12319 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Zbyněk
30 pro 2022 15:18
-
-
- 7 Příspěvků
- 1270 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Modérateur
27 črc 2018 09:38
-
-
- 6 Příspěvků
- 1347 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
27 črc 2018 16:05