Upečený bůček do udírny?
Napsal 22 srp 2018 12:03
Zdravím. Jak bude chutnat upečený bůček pomalu pečený v troubě když ho pak ještě zavěsím do udírny na studený kouř na několik hodin?
Všeobecná poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata.
https://www.24poradna.eu:443/
Obé pomůže, ale obé - do jisté míry, zabrání prouzení...Lukáš 1971 A dát ho třeba do punčochy nebo ho pořádně svázat špagátem?
Špagátem? To ne, ale doporučil bych ti hustou uzenářskou síťku a i tak bys měl problém rozpečené maso do ni dát, pokud bys neměl na to přípravek, kterým to jde snadno.Lukáš 1971 A dát ho třeba do punčochy nebo ho pořádně svázat špagátem?
Jo, vyuď, ale dříve si ho nalož do láku nebo do soli nasucho. A pravdu říct, uzený a k tomu ještě pečený bůček, není gurmánský zážitek.Lukáš 1971 Ok. Napřed vyudím a pak upeču. Diky
Ty nemůžeš koupit v Plzni bůček?Lukáš 1971 Chtěl jsem dělat bůček v udírně který se nakládá asi na těch šest týdnů do té soli jenom že ho nemůžu nikde koupit. Už jsem prošel celou Plzeň ale nelze ho nikde koupit.
Promiň, ale bůček nekoupíš v Drogerii ani v Papírnictví. Ale jistě ho koupíš, jak píše Doktor, v Kauflandu, v Tescu, myslím že větší výběr mají v Globusu na Košutce, určitě pochodíš v Olympii v Černicích. Takže "se musíte víc snažit, pane správče"Lukáš 1971 Chtěl jsem dělat bůček v udírně který se nakládá asi na těch šest týdnů do té soli jenom že ho nemůžu nikde koupit. Už jsem prošel celou Plzeň ale nelze ho nikde koupit.