Je rozpustná káva šetrnější, než ta s lógrem?
Je rozpustná káva šetrnější, než ta s lógrem?
Je rozpustná káva vůči organismu šetrnější, než ta s lógrem?
Není. Rozdíl je právě jen v tom lógru na dně hrnečku.
Ovšem pokud už se jedná o kávu nějak upravenou (snížený obsah kofeinu, přidaná aromata apod.), pak tam pochopitelně rozdíly jsou. Klasický "turek" také obsahuje pevné částice kávy, protože veškerý lógr se neusadí. Ovšem která káva je k organizmu "šetrnější" (co tím vlastně myslíš?), se bez větších znalostí říci nedá.
Ovšem pokud už se jedná o kávu nějak upravenou (snížený obsah kofeinu, přidaná aromata apod.), pak tam pochopitelně rozdíly jsou. Klasický "turek" také obsahuje pevné částice kávy, protože veškerý lógr se neusadí. Ovšem která káva je k organizmu "šetrnější" (co tím vlastně myslíš?), se bez větších znalostí říci nedá.
-
- Podobná témata
- Příspěvků
- Zobrazení
- Poslední příspěvek