Je rozpustná káva šetrnější, než ta s lógrem?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Hanka

Je rozpustná káva šetrnější, než ta s lógrem?

Nový příspěvek od Hanka » 07 zář 2018 09:25

Je rozpustná káva vůči organismu šetrnější, než ta s lógrem?




satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 07 zář 2018 09:34

Není. Rozdíl je právě jen v tom lógru na dně hrnečku.
Ovšem pokud už se jedná o kávu nějak upravenou (snížený obsah kofeinu, přidaná aromata apod.), pak tam pochopitelně rozdíly jsou. Klasický "turek" také obsahuje pevné částice kávy, protože veškerý lógr se neusadí. Ovšem která káva je k organizmu "šetrnější" (co tím vlastně myslíš?), se bez větších znalostí říci nedá.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek