Stránka 1 z 1
Je zdravější okyselit jídlo citronem nebo octem?
Napsal 07 zář 2018 18:03
od Romana Chýlková
Co myslíte?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.

Napsal 07 zář 2018 18:07
od satam
Záleží na konkrétním jídle. Některá jdou okyselit obojím, ale třeba tlačenku s cibulí a citronem si neumím představit

Napsal 07 zář 2018 19:21
od Mudr.Lant
Moje slova. Citrón a tlačenka. Brrrr. Já si citronem nepokapu rybu, nedám si plátek na svíčkovou a už vůbec ne do grogu.
Napsal 07 zář 2018 19:23
od Katrin
Ale do zelí, nebo zeleninového salátu je citron dobrý.
Napsal 07 zář 2018 19:25
od satam
Katrin Ale do zelí, nebo zeleninového salátu je citron dobrý.
OKPoznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.