Je zdravější okyselit jídlo citronem nebo octem?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Romana Chýlková

Je zdravější okyselit jídlo citronem nebo octem?

Nový příspěvek od Romana Chýlková » 07 zář 2018 18:03

Co myslíte?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.




satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 07 zář 2018 18:07

Záleží na konkrétním jídle. Některá jdou okyselit obojím, ale třeba tlačenku s cibulí a citronem si neumím představit :-ch

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 07 zář 2018 19:21

Moje slova. Citrón a tlačenka. Brrrr. Já si citronem nepokapu rybu, nedám si plátek na svíčkovou a už vůbec ne do grogu.

Katrin
člen
Příspěvků 71
Registrován 05 zář 2018 09:32

Nový příspěvek od Katrin » 07 zář 2018 19:23

Ale do zelí, nebo zeleninového salátu je citron dobrý.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 07 zář 2018 19:25

Katrin Ale do zelí, nebo zeleninového salátu je citron dobrý.
OKPoznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek