Smirky na dřevo a na železo rozdíl?
Smirky na dřevo a na železo rozdíl?
Jaký je rozdíl mezi smirky na železo a na dřevo? Když budu mít stejnou zrnitost a použiji na dřevo smirek na železo tak se bude třeba víc zanášet? Nebo je to úplně jedno?
Re: Smirky na dřevo a na železo rozdíl?
Kdybys využíval vyhledávání na této poradně, zjistil bys, že ta samá otázka již byla vložena: https://www.24poradna.eu/topic7343.html
Tam se ale nepíše nic o tom jestli když použiji stejnou zrnitost se bude smirek na železo zanášet víc než trn na dřevo. Proto se ptám.
Pokud budeš uvažovat logicky, co se bude více zanášet?Lukáš K. ↑13 zář 2018 18:52Tam se ale nepíše nic o tom jestli když použiji stejnou zrnitost se bude smirek na železo zanášet víc než trn na dřevo. Proto se ptám.
Já to nevím proto se ptám. Mám smirky na železo a jestli se vyplatí koupit na dřevo nebo se budou zanášet stejně při stejné zrnitosti.
https://www.conrad.cz/brusny-papir-20-k ... ov.k812319
Lukáš K. ↑13 zář 2018 19:08Já to nevím proto se ptám. Mám smirky na železo a jestli se vyplatí koupit na dřevo nebo se budou zanášet stejně při stejné zrnitosti.
Tak znovu. Mám koupené smirky na železo a nevím jestli se vyplatí koupit ještě smirky na dřevo nebo to bude stejné? Nebo se to vyplatí že se budou méně zanášet? Proč mám kupovat znova smirky když je mám koupené?
Já ti nedal odkaz proto, abys si je kupoval, ale proto, že smirky na papír a železo mají stejnou funkci!Lukáš K. ↑13 zář 2018 19:17Tak znovu. Mám koupené smirky na železo a nevím jestli se vyplatí koupit ještě smirky na dřevo nebo to bude stejné? Nebo se to vyplatí že se budou méně zanášet? Proč mám kupovat znova smirky když je mám koupené?
No konečně.Lukáš K. ↑13 zář 2018 19:39Chápu. Dík

-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 1392 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prasák
07 čer 2016 21:06