Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Kuchařka začátečnice
Nový příspěvek
od Kuchařka začátečnice » 21 zář 2018 09:33
Dělají se škubánky jen sladké, nebo by byly dobré i slané? Čím ty slané ochutit?
-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6475
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 21 zář 2018 09:40
Škubánky jsou pokud se nepletu, jen jedny. Tvoje otázka se tedy týká jejich dochucení při servírování. A tam už máš možností spousty, stačí vycházet z toho, že se jedná o bramborový "polotovar". Na netu najdeš mnoho možností dochucení jak na sladko, tak na slano.
Mmch., upeč si štrůdl se zelím, trochou sádla a anglickou slaninou místo jablek. Vynikající pochoutka.
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 21 zář 2018 09:49
satam ↑21 zář 2018 09:40
upeč si štrůdl se zelím, trochou sádla a anglickou slaninou místo jablek. Vynikající pochoutka.
A štrůdl z listového těsta se špenátem a uzeným masem, je také dobrota.

-
-
- 9 Příspěvků
- 1714 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
07 pro 2016 15:51
-
-
- 2 Příspěvků
- 841 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Luďka
21 úno 2017 06:25
-
-
- 1 Příspěvků
- 642 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
31 led 2018 12:21
-
-
- 4 Příspěvků
- 920 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
28 bře 2018 17:03
-
-
- 2 Příspěvků
- 1317 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prasák
01 srp 2016 21:16