Stránka 1 z 1
Budou dobré i slané škubánky?
Napsal 21 zář 2018 09:33
od Kuchařka začátečnice
Dělají se škubánky jen sladké, nebo by byly dobré i slané? Čím ty slané ochutit?
Re: Budou dobré i slané škubánky?
Napsal 21 zář 2018 09:40
od satam
Škubánky jsou pokud se nepletu, jen jedny. Tvoje otázka se tedy týká jejich dochucení při servírování. A tam už máš možností spousty, stačí vycházet z toho, že se jedná o bramborový "polotovar". Na netu najdeš mnoho možností dochucení jak na sladko, tak na slano.
Mmch., upeč si štrůdl se zelím, trochou sádla a anglickou slaninou místo jablek. Vynikající pochoutka.
Re: Budou dobré i slané škubánky?
Napsal 21 zář 2018 09:49
od Ann
satam ↑21 zář 2018 09:40
upeč si štrůdl se zelím, trochou sádla a anglickou slaninou místo jablek. Vynikající pochoutka.
A štrůdl z listového těsta se špenátem a uzeným masem, je také dobrota.
