Kolik si vydělá člen volební komise?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Bohouš

Kolik si vydělá člen volební komise?

Nový příspěvek od Bohouš » 06 říj 2018 09:37

Kolik dostane za ty dva dny, které tam odseděl?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Mudr.Lant

Re: Kolik si vydělá člen volební komise?

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 06 říj 2018 09:51

Bohouš
06 říj 2018 09:37
Kolik dostane za ty dva dny, které tam odseděl?
Základní odměna pro člena komise je za oba dny 1300 korun, místopředseda a zapisovatel obdrží 2100 korun a předseda komise 2200 korun. Tyto odměny se můžou navýšit o 400 korun, pokud se v daný den(dny) také volí do Senátu.
A nemysli si, že si ten čas jenom "odsedí"! Ono lítat s volební urnou po obci za lidmi, kteří ze zdravotních důvodů se nemůžou osobně dostavit, je docela únavné.

Bohouš

Nový příspěvek od Bohouš » 06 říj 2018 10:27

Děkuji za přesnou informaci. U nás členy do komise hledali, nehlásil jsem se.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 06 říj 2018 11:01

Bohouš
06 říj 2018 10:27
Děkuji za přesnou informaci. U nás členy do komise hledali, nehlásil jsem se.
Tvoje škoda. Já byl v komisi při volbě presidenta a docela to tam uteklo a peníze přišly vhod. -:-/Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek