Praca z domu ako freelancer

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
fero 1993

Praca z domu ako freelancer

Nový příspěvek od fero 1993 » 17 led 2019 11:35

Zdravim vas,

pracujem ako freelancer, venujem sa programovaniu. Praca z domu mi uz dlhsie nevyhovuje, citim sa nesustredeny a neviem sa donutit k plnohodnotnemu pracovnemu vykonu. Posledne dni som sa venoval prieskumu mojich moznosti v Bratislave, a priesiel som na to ze co-workingy by mohli byt spravnou moznostou pre moje podnikanie na volnej nohe. Spaja sa s tym, aspon z mojho pohladu, kopec benefitov. Bol som si osobne prezriet priestory v Campus Cowork CITY ( https://www.campus-cowork.com/en/spaces.html ) v centre BA a tak isto aj ich druhe priestory na Mlynoch. Velmi sa mi to pozdavalo a preto chcem navstivit aj ine coworkingy, napr Connect, HubHub a podobne. Viete poradit? Uvitam kazdu vasu skusenost, pripadne skusenost vasich znamych.. vopred dakujem za rady.

Dakujem,
FeriPoznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Eva
hlavní moderátor
Příspěvků 282
Registrován 10 pro 2018 17:49

Re: Praca z domu ako freelancer

Nový příspěvek od Eva » 31 led 2019 21:31

S tím nemám žádné zkušenosti, ale nevypadá to jako špatná volba. Držím palce. :-yPoznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek