Jak odhlucnit v panelaku vchodove dvere

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Andulka

Jak odhlucnit v panelaku vchodove dvere

Nový příspěvek od Andulka » 16 čer 2020 17:25

Dobry den vsem - rada bych radu ohledne izolace vchodovych dveri do bytu. Bydlim tak, ze podelne meho obyvaku ma predsin sousedka a ma tak dvere do sveho bytu kolmo na zed meho obyvaku. Ma velmi hlucne protipozarni dvere, se specialnima kovovyma zaklopkama na tri zapady, zni to jako nejaky bankovni sejf a je to tak hlucne, ze se mne to tahne celym bytem. Jiz jsem dala do dveri izolaci do ramu silikon, a take kde to slo obestavila pokoje nabytkem s knihama atd. Nicmene kdyz otevira/zavira dvere, porad mam pocit, ze se mne nekdo vlamava do meho bytu a ten kovovy zvonivy zvuk se mne dostane v byte pravdu vsude. Mam relativne vetsi predsin - rikam si, jestli by to treba nevyresila stavba male pred-predsyne ? Jako ze si vytvorim novou zed s druhyma dverma, nebo tam dam akusticke zavesy nebo tak neco - nejake napady jak toto resit ? Dekuji moc.

gaspar
člen
Příspěvků 4
Registrován 13 led 2020 08:37

Re: Jak odhlucnit v panelaku vchodove dvere

Nový příspěvek od gaspar » 15 črc 2020 09:45

Také by mě zajímalo, co by pomohlo. Jsme v přízemí a kolem našich dveří projde spousta lidí a nelze jejich rozhovory neslyšet 😞 - máme vybetonované zárubně, čalounění zevnitř i těsnění - bohužel vůbec nic nepomohlo.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek