Maso a klobásy z udírny je trochu nakyslé.Mam ho vyhodit?
Maso a klobásy z udírny je trochu nakyslé.Mam ho vyhodit?
Vím,kde se stala chyba při udění,maso a klobásy jsou lehce nakyslé.Muzu se z nich otrávit?
Re: Maso a klobásy z udírny je trochu nakyslé.Mam ho vyhodit?
Problém je, že nevím, kde stala chyba ani nemohu posoudit chuť klobás. Takže neumím poradit.
Re: Maso a klobásy z udírny je trochu nakyslé.Mam ho vyhodit?
Záleží na míře kyselosti.
Re: Maso a klobásy z udírny je trochu nakyslé.Mam ho vyhodit?
Už se to tady řešilo. Takže rady pro příště: https://www.24poradna.eu/topic17540.html
-
- Podobná témata
- Příspěvků
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10 Příspěvků
- 2569 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
10 lis 2016 13:45