Maso a klobásy z udírny je trochu nakyslé.Mam ho vyhodit?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Radana Dostalova

Maso a klobásy z udírny je trochu nakyslé.Mam ho vyhodit?

Nový příspěvek od Radana Dostalova » 15 lis 2020 07:43

Vím,kde se stala chyba při udění,maso a klobásy jsou lehce nakyslé.Muzu se z nich otrávit?




satam
zkušení rádci
Příspěvků 6475
Registrován 27 úno 2017 13:17

Re: Maso a klobásy z udírny je trochu nakyslé.Mam ho vyhodit?

Nový příspěvek od satam » 16 lis 2020 07:56

Problém je, že nevím, kde stala chyba ani nemohu posoudit chuť klobás. Takže neumím poradit.

daminekk
člen
Příspěvků 3
Registrován 20 lis 2020 08:55

Re: Maso a klobásy z udírny je trochu nakyslé.Mam ho vyhodit?

Nový příspěvek od daminekk » 20 lis 2020 08:57

Záleží na míře kyselosti.

Mudr.lant
člen
Příspěvků 3
Registrován 22 dub 2019 09:32

Re: Maso a klobásy z udírny je trochu nakyslé.Mam ho vyhodit?

Nový příspěvek od Mudr.lant » 26 lis 2020 11:53

Už se to tady řešilo. Takže rady pro příště: https://www.24poradna.eu/topic17540.html


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek