Stránka 1 z 1

Maso a klobásy z udírny je trochu nakyslé.Mam ho vyhodit?

Napsal 15 lis 2020 07:43
od Radana Dostalova
Vím,kde se stala chyba při udění,maso a klobásy jsou lehce nakyslé.Muzu se z nich otrávit?

Re: Maso a klobásy z udírny je trochu nakyslé.Mam ho vyhodit?

Napsal 16 lis 2020 07:56
od satam
Problém je, že nevím, kde stala chyba ani nemohu posoudit chuť klobás. Takže neumím poradit.

Re: Maso a klobásy z udírny je trochu nakyslé.Mam ho vyhodit?

Napsal 20 lis 2020 08:57
od daminekk
Záleží na míře kyselosti.

Re: Maso a klobásy z udírny je trochu nakyslé.Mam ho vyhodit?

Napsal 26 lis 2020 11:53
od Mudr.lant
Už se to tady řešilo. Takže rady pro příště: https://www.24poradna.eu/topic17540.html