Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Otacon
Nový příspěvek
od Otacon » 08 lis 2024 16:34
Bytost, co dává nabídku duším dostat se z pekla sem, a pak jim řekne před zrozením, chceš křížovou cestu a dostat se do lepšího světa, nebo chceš smlouvu se satanem, mít peníze slávu, hezký obličej a tak dále ...
vypadá nějak takhle
..
https://i.postimg.cc/rFGZ6vNn/download-1.jpg
..
Tyto lidi pak čeká splácení dluhu za všechno co měli navíc nebo na cizí účet ..v temných duchovních světech, kde se všem vrátí úplně všechno co provedli a co se kvůli nim stalo, a zaplatí přesně za všechno co měli navíc do úplného vyrovnání .. a je tam možné úplně vsechno
-
-
Smlouva se satanem je jenom jednou
od Otacon » 30 říj 2024 13:59 »
Clintnoval/kličkoval/kočkoval
Stephen William Hawking
Krok/pes nehne budu já jestřáb král
.....
Já vím proč dostali smlouvu kukátka a ty další výhody ...
Bůh jim to dal..
Aby jich do...
- 0 Příspěvků
- 93 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Otacon
30 říj 2024 13:59
-
-
- 1 Příspěvků
- 421 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
19 dub 2017 13:45
-
-
Je smlouva sepsaná doma platná?
Příspěvků 1
od Gusta V. » 16 črc 2018 08:39 »
Kamarád chce půjčit 5000 Kč. Když sepíšeme smlouvu doma že mu půjčím peníze a on ji podepíše bude tato smlouva platná? Myslím v případě že peníze nevrátí a půjdu například za exekutorem nebo na...
- 1 Příspěvků
- 596 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
16 črc 2018 09:03
-
-
Bude platit darovací smlouva?
Příspěvků 4
od Karásek » 24 črc 2018 09:26 »
Dobrý den. Stala se mi taková věc. Babička mi darovala svůj dům. Darovací smlouvu nám napsal notář a podpisy jsou ověřené. Babička ještě měla podat návrh na vklad do katastru nemovitostí, ale...
- 4 Příspěvků
- 839 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Karásek
24 črc 2018 20:55
-
-
Cesta do práce MHD nebo autem
Příspěvků 2
od Sýkorová Marta » 26 dub 2016 08:28 »
Vyplatí se jezdit přes město MHD nebo autem? Myslím v Plzni. Mám to do práce 4 km. Je levnější si koupit průkazku na dopravu nebo jezdit autem?
- 2 Příspěvků
- 808 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
26 dub 2016 17:05