Moje zkušenosti s modlitbou svatého růžence, modlitbou k bohu, dodržováním desatera a chození do zpovědnice a šířením evangelia Ježíše Krista. 1/8
Bylo to nekdy v roce 2021, co jsem začal sledovat křesťanské YouTube kanály a dostával zvlastni sny a zprávy, našel sem kanály kde byly poselství od Ježíše Krista a různé výukové kanály.
Každý den po práci jsem koukal jenom na tyto kanály, na výukove kanály, Chodik jsem si kostela na mše a maximálně jsem si občas dál pivo.
I to stačilo na to abych měl 3-6 dní noční můry a splácel to že jsem zhřešil.
Celý rok 2022 jsem měl zase od ledna spuštěnou schizofrenií, každý den úplně všude od každého slyšel posměšky a posmívání, pomlouvání a výhrůžky, uplne otupeny, ale zvykl jsem si na to, každý den to v praci nějak zvládal a pak doma koukal na videa o církvi/Ježíšovi/Marii.
Od září jsem začal s modlitbou, abych měl alespoň klíče od bytu, a konečně nebyl na azylu a pořád se nemusel rozčilovat kvůli hlasům v hlavě.
Pak se ke mě zázrakem dostala něco jako půjčka,
..
Chtěl jsem jít do svého rodneho města, pronajmout si byt a zase mít návštěvy od svých přátel a různé mejdany a tak co jsem dělal před sedmi lety, než jsem přišel o peníze a začal mít schizofrenií a hlasy.
Sedum let jsem snil že budu mít peníze na pronajatý být a že se vrátím, žil jsem po necleharnach a azylových bytech a bojoval s démon a psychickymi poruchami.
Ale dal jsem přesnost Ježíšovi Kristovi a panně Marii a modlitbám růžence a šířením evangelia.
..
takže jsem si od ledna pronajal byt, a pár měsíců dopředu jsem měl zaplacený nájem .
Tou dobou jsem četl každý den ve zpravach má křesťanských kanálech, že musíme dělat modlitbu svatého růžence, aby jsme pomáhali lidem čistit hříchy, rozsvicovat planetu, a že Ježíš nás vybral, protože máme dobré srdce a nejsme ze světa.
Každý den po práci unavený jsem ještě dělal 2hodinovou modlitbu k Ježíšovi, za spasu rodinu a přátele, za vyléčen z psychických poruch a spousty dalších věcí a pak ještě čtyři části svatého růžence.
Moje zkušenost s Ježíšem Kristem a Panni Marii 1/8
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek