Stránka 1 z 1

Jak dlouho vařit houby v polévce?

Napsal 23 kvě 2016 07:09
od Renata Rovná
Jak dlouho před dovařením polévky mám přidat čerstvé pokrájené houby?

Napsal 23 kvě 2016 07:33
od Paulie
Čerstvé pokrájené houby stačí je přidat 15 - 20 minut před dokončením polévky.

Napsal 01 čer 2017 09:47
od Vavřínek
Čerstvé jsou vařené hned a pokud budeš dávat někdy sušené, tak je musíš předem alespoň na hodinu namočit. Sušené houby se vaří déle než čerstvé. Já mám rád oboje.

Napsal 25 zář 2017 18:11
od Bobo
Dnes jsem koupil v Tescu sušené hřiby a dal je pod pečené maso bez namočení. Po hodině pečení v sosu jsou tvrdé jak nevím co. Co s tím teď mám dělat? :(

Napsal 25 zář 2017 19:20
od Mudr.Lant
Bobo Dnes jsem koupil v Tescu sušené hřiby a dal je pod pečené maso bez namočení. Po hodině pečení v sosu jsou tvrdé jak nevím co. Co s tím teď mám dělat? :(
Přečti si příspěvek, kde se už o tom psalo: topic5564.html?hilit=houby%20v%20pol%C3%A9vce