Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Jirka45
Nový příspěvek
od Jirka45 » 24 kvě 2016 19:03
Dá se nějak udělat aby celer po nakrájení či nastrouhání nezačal tmavnout ? Dost to kazí dojem z jídla pro hosty.
-
Čertík
- člen
- Příspěvků 2691
- Registrován 20 úno 2016 08:35
Nový příspěvek
od Čertík » 24 kvě 2016 19:06
No například odrůda Albín nemění barvu ani po nakrájení. Zkus ji a budeš spokojený.
-
-
- 3 Příspěvků
- 1070 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prasák
30 dub 2016 21:15
-
-
- 2 Příspěvků
- 931 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
15 čer 2016 14:46
-
-
- 2 Příspěvků
- 954 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Vrdralová Petra
24 črc 2016 13:18
-
-
- 5 Příspěvků
- 1021 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
11 lis 2017 08:56
-
-
- 3 Příspěvků
- 786 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
20 dub 2018 17:34