Stránka 1 z 1

Musí se libeček převařit?

Napsal 07 čer 2016 07:24
od Gabča
Zdravím, mám možná blbou otázku ale já to fakt nevím :oops: . Včera jsem si koupila v zahradnictví rostlinu libečku. Chtěla bych dát pár lístků na obložené chleby ale mám ho poprvé a nevím jestli se nemusí tepelně upravit . :roll: Děkuji za odpověďPoznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Napsal 07 čer 2016 07:27
od Čertík
Nemusí se tepelně upravovat. Používá se za syrova do zeleninových salátů.

Napsal 07 čer 2016 07:29
od Gabča
Bezva dík za odpověď , ještě se zeptám až budu dělat polévku tak ho tam taky můžu dát ne ? Slyšela jsem to od tchýně.

Napsal 07 čer 2016 07:31
od Čertík
Jasně že jo. Do polévky dávám vyvařit listy i s tím stonkem pokud není příliš tlustý. Nebo můžeš posypat hotovou polévku pokrájeným čerstvým libečkem.

Napsal 07 čer 2016 11:48
od DANA
Snaž se ho konzumovat za syrova . Vařením přichází o vitamíny.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.