Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Halina
Nový příspěvek
od Halina » 26 čer 2016 07:44
Jaký je rozdíl mezi grilovaným masem a masem z udírny ?
-
Jitule
- člen
- Příspěvků 1592
- Registrován 20 bře 2016 07:27
Nový příspěvek
od Jitule » 26 čer 2016 08:13
Na grilu griluješ kotlety, špízy, hamburgery. V udírně udíš kuřata, ryby, sýr, klobásy atd..
-
Sova
- člen
- Příspěvků 841
- Registrován 13 čer 2016 10:37
Nový příspěvek
od Sova » 26 čer 2016 08:15
Udírnu mám letos novou a stojí to za to. Můžu jedině doporučit. I obyčejné špekáčky které se nechají udírnou protáhnout jsou naprosto dokonalé. :)
-
-
Mazat rošt před grilováním ?
Příspěvků 1
od Luděk » 12 čer 2016 11:20 »
Když grilujete na uhlí na venkovním grilu, je dobré mřížku namazat nebo ne ? Namazat před grilováním rošt ?
- 1 Příspěvků
- 926 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
12 čer 2016 11:27
-
-
- 2 Příspěvků
- 2490 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Málek Pavel
18 úno 2016 19:40
-
-
- 3 Příspěvků
- 2059 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ferda
06 čer 2017 12:19
-
-
- 1 Příspěvků
- 1819 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Rybana
12 bře 2016 13:00
-
-
- 2 Příspěvků
- 1619 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
31 bře 2016 06:58