Stránka 1 z 1
Škvarky domácí výroba
Napsal 29 čer 2016 19:24
od Nut
Když mám nakrájené sádlo na škvarky jak mám postupovat dál ? Mám dát pod něj do hrnce olej ? Nebo ho dát jen tak na sucho ? Aby se to nepálilo.
Napsal 29 čer 2016 20:47
od dabac
Domácí škvarky.Nakrájené na kostičky o straně cca 1až 1.5 cm,nebo namleté sádlo na strojku č.10,a v patřičném hrnci škvařit do středně tmavé zlaté barvy.Soustavně míchat aby se nepřipálilo.Když je hotovo tak zcedit a nechat vychladit.Takto získáte sádlo a škvarky odděleně.Pokud chcete sádlo se škvarky tak nechat vychladnout v celku.Nic nepřidávat.
Napsal 29 čer 2016 20:58
od Nut
A mám je dát do hrnce na sucho ? To se připálí ne ? Nemám dát trochu oleje ?
Napsal 29 čer 2016 20:59
od Jitule
Já nikdy olej nedávám. Budeš s nima míchat a oni po chvilce hned začnou pouštět sádlo. Chce to ale míchat.