Jak doma uvařit pstruha ?
Jak doma uvařit pstruha ?
Dostala jsem dva už vykuchné pstruhy. Jak je doma uvařit nebo upéct ? Nemám s tím žádnou zkušenost. Děkuji Zita
Ten má tu funkci že při smažení se uvolňuje z ryby voda a těstíčko by odpadlo.Je to jako u trojobalu u řízku.Jinak se pstruh může smažit také v troj obalu.To znamená obalit v mouce vyválet v rozmíchaném vejci a vyválet ve strouhance a smažit.Ale můžeš jej obalit jenom v té mouce ale prudce jej osmažit.
Taky přidám jeden recept. Někdo třeba neuznává vaření v alobalu ale mě to tak chutnalo. Pstruha jenom lehce osolit a vložit do něj plátky citronu. Vložit kostičku másla a zabalit do alobalu. Pozvolna péct v troubě. Minule jsem přidala i malilinko tymiánu a bylo to super.
Znáte to sto lidí, sto chutí.
Znáte to sto lidí, sto chutí.
-
- Podobná témata
- Příspěvků
- Zobrazení
- Poslední příspěvek