Osušit řízky před smažením ?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Oli

Osušit řízky před smažením ?

Nový příspěvek od Oli » 02 črc 2016 14:06

K čemu je dobré osušit maso po umytí před smažením ? Stane se něco když obalím vlhké maso ?




Uživatelský avatar
Paulie
člen
Příspěvků 1535
Registrován 16 úno 2016 08:21

Nový příspěvek od Paulie » 02 črc 2016 14:26

Ano je to lepší. Pokud je řízek vlhký, voda se vypařuje a strouhanka nafukuje či olej prská.

Uživatelský avatar
Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 02 črc 2016 15:32

Proto se dávají do mouky před obalením. Vajíčko na nich i lépe pak drží.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek