Stránka 1 z 1
Kvalita marinovaného masa v obchodech
Napsal 07 črc 2016 18:52
od Aleš
Co si myslíte o naloženém mase na gril v supermarketu ? Dneska jsem koupil dvě plata a zdá se mi že maso hodně zapáchá. Maskuje to koření takže si nejsem jistý. Kupujete toto už nakořeněné maso ?
Napsal 07 črc 2016 19:14
od Čertík
Maso které už by nešlo prodat tak se nakoření a to pak už není tak poznat kvalita. Neříkám že to tak dělá každý supermarket ale minimálně o dvou to vím zcela jistě z osobní zkušenosti.
Napsal 07 črc 2016 19:18
od Ann
Nekupuji to, měla jsem vždycky podezření, že obalují nazelenalé maso, proto aby to nebylo vidět. :)
Napsal 08 črc 2016 00:12
od Jitule
Určitě tam nebudou dávat čerstvé maso. To prodají normálně a takové to horší se pořádně nakoření. Co jsem ale viděla tak to lidé docela dost kupují. Přijde mi to že někdo to ano moc neřeší (hlavně že to má bez práce a může rovnou grilovat). Sousedky kluk dělal v jednom supermarketu a říkal mi jak se tam přebaluje maso atd. Od té doby chodím pro maso jen k Třemošenskému řezníkovi. A mám kvalitní masíčko.
Napsal 08 črc 2016 00:15
od lechna
Když ono je to těžké. Za ten obchodní dům je zodpovědný nějaký vedoucí. Když bude vyhazovat staré maso co se neprodalo tak ho z vedení vymění že neumí hospodařit . Takže se snaží všechno prodat za každou cenu.