Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Majda
Nový příspěvek
od Majda » 09 črc 2016 19:27
Proč když dám do svíčkové omáčky ocet tak se udělají pucky?
-
Sova
- člen
- Příspěvků 841
- Registrován 13 čer 2016 10:37
Nový příspěvek
od Sova » 10 črc 2016 09:30
Ocet přidávám až nakonec a je strašně důležité ho lít pouze po troškách. Vždy trochu přileju a stále míchám. Pak znovu. Takto se mi nikdy nesrazí.
-
prasák
- člen
- Příspěvků 891
- Registrován 20 bře 2016 07:30
Nový příspěvek
od prasák » 10 črc 2016 10:00
Někdo zase tvrdí že cukr, ocet a koření by se mělo dávat do svíčkové co nejdřív. Ale každý ji vaří jinak. Ochutnal už jsem svíčkovou asi od 10 lidí a každá byla jiná. Někdo zeleninu mixuje, jiný pasíruje. Někdo ji má kyselejší, jiný sladší. Ten dává hovězí ten vepřoví maso.
-
-
- 2 Příspěvků
- 1008 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Sova
16 črc 2016 13:25
-
-
- 6 Příspěvků
- 1349 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
10 zář 2017 17:16
-
-
- 2 Příspěvků
- 879 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
14 dub 2016 10:22
-
-
- 3 Příspěvků
- 1652 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od dabac
29 čer 2016 13:00
-
-
- 2 Příspěvků
- 1283 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Bohunka
08 črc 2016 19:12