Stránka 1 z 1

Smaží se kapr i s kůží?

Napsal 27 črc 2016 10:34
od ledka
Ještě nevím jestli budu dělat kapra na přírodno nebo jako řízek. Smaží se ale i s tou kůží?

Napsal 27 črc 2016 11:05
od dabač
Jsou strávníci co by kapra v kůži nevzali do pusy.Já tvrdím že to je to to pravé ořechové.Lehce obalit v mouce a smažit .přeji dobrou chuť.

Napsal 27 črc 2016 11:48
od ledka
OK, už obaluji. Díky ;)

Napsal 27 črc 2016 12:37
od Ann
Dobře děláš. :) Kapr by se měl jíst i s kůží, protože nejvíc tuku, který obsahuje zdraví prospěšné omega 3 mastné kyseliny je právě pod kůží. Stáhnutím se o to nejcennější v rybách připravíme.