Hodně masná kachna

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Helena Dounková

Hodně masná kachna

Nový příspěvek od Helena Dounková » 27 črc 2016 12:04

Rozhodla jsem se udělat kachnu ale je strašně masná. Má hodně tuku. Jak to udělat aby se to dalo vůbec jíst? Že jsem jí vůbec kupovala.




Uživatelský avatar
Ralf
člen
Příspěvků 1378
Registrován 22 bře 2016 19:18

Nový příspěvek od Ralf » 27 črc 2016 12:07

Při pečení sádelnatou husu nebo kachnu napíchávej špejlí. Tuk bude vytékat.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 27 črc 2016 12:40

Ten tuk, který vyteče při pečení sbírám a místo tuku doplňuji vodu.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek