Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Anička
Nový příspěvek
od Anička » 27 črc 2016 13:36
Proč když uvařím kyselou zelňačku tak jsou brambory tvrdé? Uvnitř jsou měkké ale na povrchu je každý brambor tvrdý. Vařila jsem ji už několikrát a vždy stejný výsledek.
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 27 črc 2016 15:17
To dělá ten ocet. Já vařím kyselé zelí zvlášť a brambory s kmínem také. Když je obojí měkké, dám to dohromady.
-
Anička
Nový příspěvek
od Anička » 27 črc 2016 15:21
Aha . Tak to příště zkusím . To by mi nenapadlo že ocet takto zlobí . Díky nashle
-
-
- 3 Příspěvků
- 2581 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Hedvika Šmídová
19 lis 2017 10:32
-
-
- 3 Příspěvků
- 1853 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od dabač
27 črc 2016 16:02
-
-
- 3 Příspěvků
- 1150 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prasák
05 zář 2016 22:18
-
-
- 3 Příspěvků
- 1168 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
20 říj 2016 12:45
-
-
- 3 Příspěvků
- 1162 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Petr
11 pro 2016 09:46