Jak grilovat zdravě

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Pavlas

Jak grilovat zdravě

Nový příspěvek od Pavlas » 12 bře 2016 15:13

Jak to udělat aby bylo maso po grilování co nejméně škodlivé? Jde to nějak? Grilujeme poměrně často.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.




franc

Nový příspěvek od franc » 15 bře 2016 19:21

Nesmíš maso připálit a neměl by do uhlí kapat olej. Ten se pak přepaluje a způsobuje škodlivé látky.

Julie22

Nový příspěvek od Julie22 » 15 bře 2016 19:23

Maso jen po grilování osol. Vychutnáš si tak chuť masa. Jinak když ho naložíš do koupeného koření tak je to samej glutamát a moc zdravé to nebude.

Uživatelský avatar
Paulie
člen
Příspěvků 1535
Registrován 16 úno 2016 08:21

Nový příspěvek od Paulie » 17 čer 2017 14:11

Maso se ti nebude tolik připalovat když ho budeš grilovat v alobalu.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.


Odpovědět
  • Podobná témata
    Příspěvků
    Zobrazení
    Poslední příspěvek