Stránka 1 z 1
Jak grilovat zdravě
Napsal 12 bře 2016 15:13
od Pavlas
Jak to udělat aby bylo maso po grilování co nejméně škodlivé? Jde to nějak? Grilujeme poměrně často.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Napsal 15 bře 2016 19:21
od franc
Nesmíš maso připálit a neměl by do uhlí kapat olej. Ten se pak přepaluje a způsobuje škodlivé látky.
Napsal 15 bře 2016 19:23
od Julie22
Maso jen po grilování osol. Vychutnáš si tak chuť masa. Jinak když ho naložíš do koupeného koření tak je to samej glutamát a moc zdravé to nebude.
Napsal 17 čer 2017 14:11
od Paulie
Maso se ti nebude tolik připalovat když ho budeš grilovat v alobalu.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.