Stránka 1 z 1

Jak grilovat zdravě

Napsal 12 bře 2016 15:13
od Pavlas
Jak to udělat aby bylo maso po grilování co nejméně škodlivé? Jde to nějak? Grilujeme poměrně často.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Napsal 15 bře 2016 19:21
od franc
Nesmíš maso připálit a neměl by do uhlí kapat olej. Ten se pak přepaluje a způsobuje škodlivé látky.

Napsal 15 bře 2016 19:23
od Julie22
Maso jen po grilování osol. Vychutnáš si tak chuť masa. Jinak když ho naložíš do koupeného koření tak je to samej glutamát a moc zdravé to nebude.

Napsal 17 čer 2017 14:11
od Paulie
Maso se ti nebude tolik připalovat když ho budeš grilovat v alobalu.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.