Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Libor 37
Nový příspěvek
od Libor 37 » 08 srp 2016 11:46
Dobrý den. Chci grilovat večer nějaké maso a nevis které je vhodné. Jaké maso grilujete vy?
-
Čertík
- člen
- Příspěvků 2691
- Registrován 20 úno 2016 08:35
Nový příspěvek
od Čertík » 08 srp 2016 17:48
Na grilování je pěkné že můžeš použít jakoukoliv surovinu. Nelze tudíž říct co je nejlepší. Zkus grilovat vepřové krkovice, kuřecí stehna či křídla, ryby, zeleninu a uvidíš co ti bude nejvíc chutnat.
-
Sova
- člen
- Příspěvků 841
- Registrován 13 čer 2016 10:37
Nový příspěvek
od Sova » 08 srp 2016 17:49
Je toho opravdu spoustu a klině můžeš grilovat i vepřová žebírka. Prodává se i hermelín přímo na gril a je jedinečný. Doporučuji
-
Ralf
- člen
- Příspěvků 1378
- Registrován 22 bře 2016 19:18
Nový příspěvek
od Ralf » 08 srp 2016 18:05
Krkovička je super že není po grilování suchá.
-
dabač
- člen
- Příspěvků 2273
- Registrován 06 črc 2016 14:10
Nový příspěvek
od dabač » 08 srp 2016 18:18
Pokud to bude vepřové tak opravdu krkovičku.pokud se jedná o drůbež-kuřata tak je to vcelku jedno.Ono není od toho si to všechno ověřit jak se říká na vlastní kůži.Teorie je teorie ale praxe je k nezaplacení.Pravda je ale ta že promiňte mi ten výraz "sežrat se dá všecko".
-
Sova
- člen
- Příspěvků 841
- Registrován 13 čer 2016 10:37
Nový příspěvek
od Sova » 09 srp 2016 15:49
Je to na každém. Mě třeba sušší maso nevadí. Kup si jednou něco tučnějšího, pak něco méně tučné a uvidíš. Je to věc názoru. Nakonec si nějaké maso zamiluješ. Záleží taky na příloze a tak.
-
-
- 2 Příspěvků
- 1044 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
30 dub 2016 19:32
-
-
Maso se při grilování kroutí
Příspěvků 3
od Jemmy » 12 čer 2016 11:21 »
Proč se vepřové maso při grilování kroutí ? Ani změna teploty nepomáhá.
- 3 Příspěvků
- 1093 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
12 čer 2016 11:39
-
-
Nechat odležet maso po grilování ?
Příspěvků 2
od Hanák Jindra » 12 čer 2016 11:22 »
Když ugrilujete nějaké maso, pustíte se do něj hned nebo ho necháte chvilku odpočinout ? Co je lepší ?
- 2 Příspěvků
- 769 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
12 čer 2016 11:37
-
-
Do jakého koření nakládat maso na grilování?
Příspěvků 5
od Novotný Petr » 07 bře 2018 15:52 »
Jaké máte oblíbené koření které můžu použít na krkovice které chci naložit na grilování? Nechci kupovat takové ty připravené směsi to je samá sůl.
- 5 Příspěvků
- 959 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
07 bře 2018 17:38
-
-
Zmrazit maso na grilování které je už naložené?
Příspěvků 2
od Novotný Petr » 07 bře 2018 15:54 »
Potřebuji dovést na chatu maso kde není lednice. Maso tam musí vydržet do druhého dne. Chci ho dneska naložit do koření a oleje a pak dát na jeden den do mrazáku. Bude to chutné i po rozmrazení?...
- 2 Příspěvků
- 1020 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Novotný Petr
07 bře 2018 17:23