Stránka 1 z 1

Jaké maso se hodí na grilování?

Napsal 08 srp 2016 11:46
od Libor 37
Dobrý den. Chci grilovat večer nějaké maso a nevis které je vhodné. Jaké maso grilujete vy?

Napsal 08 srp 2016 17:48
od Čertík
Na grilování je pěkné že můžeš použít jakoukoliv surovinu. Nelze tudíž říct co je nejlepší. Zkus grilovat vepřové krkovice, kuřecí stehna či křídla, ryby, zeleninu a uvidíš co ti bude nejvíc chutnat.

Napsal 08 srp 2016 17:49
od Sova
Je toho opravdu spoustu a klině můžeš grilovat i vepřová žebírka. Prodává se i hermelín přímo na gril a je jedinečný. Doporučuji

Napsal 08 srp 2016 18:05
od Ralf
Krkovička je super že není po grilování suchá.

Napsal 08 srp 2016 18:18
od dabač
Pokud to bude vepřové tak opravdu krkovičku.pokud se jedná o drůbež-kuřata tak je to vcelku jedno.Ono není od toho si to všechno ověřit jak se říká na vlastní kůži.Teorie je teorie ale praxe je k nezaplacení.Pravda je ale ta že promiňte mi ten výraz "sežrat se dá všecko".

Napsal 09 srp 2016 15:49
od Sova
Je to na každém. Mě třeba sušší maso nevadí. Kup si jednou něco tučnějšího, pak něco méně tučné a uvidíš. Je to věc názoru. Nakonec si nějaké maso zamiluješ. Záleží taky na příloze a tak.