Stránka 1 z 1
Příliš tvrdá zelenina do salátu
Napsal 09 srp 2016 18:36
od Nikola Tomanová
Kupuji naloženou zeleninu (hrášek, cibule, petržel, mrkev...) ale je v salátu dost tvrdá. Co s tím?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Napsal 09 srp 2016 18:37
od Čertík
Zeleninu chvilku povařit ve vodě. Bude stravitelnější a změkne.
Napsal 09 srp 2016 18:39
od Sova
Lepší je dělat zeleninu čerstvou kterou spaříte v páře nebo ji osmahnete na másle. Salát pak není tak kyselí jako z koupené nakládané směsi.
Napsal 09 srp 2016 19:21
od Ann
Dávám zeleninu vařenou, salát je opravdu mnohem chutnější.
Napsal 09 srp 2016 19:23
od Nikola Tomanová
Tak to musím příště zkusit. :)Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.