Co všechno může sbírat sběratel?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Wilda

Co všechno může sbírat sběratel?

Nový příspěvek od Wilda » 11 srp 2016 11:31

Zdravím, chtěl bych se stát sběratelem a sbírat něco. Nemám totiž žádného koníčka a toto by mi mohlo hodně bavit. Co se dá sbírat? Dejte mi prosím nějaký tip. Děkuji

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Jitule
člen
Příspěvků 1592
Registrován 20 bře 2016 07:27

Nový příspěvek od Jitule » 11 srp 2016 11:42

Můžeš sbírat třeba známky nebo etikety z piva. Kupovat různé druhy piv a rozšiřovat tak sbírku.

Ralf
člen
Příspěvků 1378
Registrován 22 bře 2016 19:18

Nový příspěvek od Ralf » 11 srp 2016 11:44

Pivní tácky, krabičky od zápalek, různé obaly a krabičky, autíčka, mašinky, propisky, mlýnky, voňavky.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 11 srp 2016 12:35

Sbírat se dá opravdu cokoliv, ale jestli chceš levného koníčka, můžeš sbírat kameny. Jsou různých tvarů a vybarvení i to může být zajímavá sbírka.

Paulie
člen
Příspěvků 1535
Registrován 16 úno 2016 08:21

Nový příspěvek od Paulie » 12 srp 2016 15:43

Včera jsem sledoval Show Jana Krause a byl tam sběratel kondomů. Docela to byla sranda. Měl svítící kondomy, plátěné nebo sušičku na kondomy. Dříve se totiž jeden používal stále dokola. Po očištění se vysušil, namazal a jelo se dál. :lol: :lol: :lol:

Lenka

Nový příspěvek od Lenka » 15 srp 2016 16:09

Já jsem třeba jednu dobu sbírala dřevěná turistické známky http://files.royal-vera.webnode.cz/2000 ... CN6126.JPG a dost mě to bavilo, jednak jsem měla přehled kde jsem byla a za druhé mě to právě donutilo někam vyrazit :-)Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek